Seminarer efter jeres behov

Et seminar strækker sig tit over et par dage og indeholder foredrag, præsentationer eller undervisning. Indholdet er ofte en blanding af oplæg, diskussioner og gruppearbejde, hvor deltagerne er en aktiv del af begivenheden.​

Vi hjælper med at afklare budskab og koncept

Ønsker I aktiviteter på seminaret, hvor deltagerne skal arbejde med budskabet i praksis, hjælper vi jer med at afklare jeres budskab og koncept. Det er tit en fordel med øvelser eller aktiviteter indlagt i dagen, da det bidrager til, at informationerne kommer helt ind under huden på deltagerne, hvilket giver dem en mere levende og lærerig oplevelse.

Overlad al praktisk planlægning til erfarne eventplanlæggere

Skal seminaret inkludere overnatning for gæsterne, står vi selvfølgelig også for den praktiske planlægning. Vi sørger for alt fra booking af hotel til transporten til og fra jeres eventlokale.

Vores erfarne eventplanlæggere er jeres sparringspartnere under hele forløbet, og vi er altid til stede under seminaret. Dette sikrer, at alt går, som det skal - og hvis der opstår spørgsmål undervejs, står vi altid til rådighed.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 3638 0300 eller sende en e-mail til info@nordicevent.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

BOOK ET UFORPLIGTENDE INSPIRATIONSMØDE

Om det er en konference eller et andet event i vil afholde er underordnet. Nordic Event har mere end 10 års erfaring i at planlægge og afholde events.

Vi imødekommer jeres præferencer i forhold til lokation, arkitektur, interiør, komfort og teknisk udstyr. Og rådgiver jer omkring mulighederne og hvilken løsning der er optimal i forhold til jeres event.

Book et gratis uforpligtende inspirations møde, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

Har i spørgsmål til os?

Vi står klar til at hjælpe dig, og vi svarer gerne på spørgsmål - kontakt os i dag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordic Event A/S

Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

CVR: 29613486

Telefon: (+45) 3638 0300

E-mail: info@nordicevent.dk

fb   insta   linkedin-hvid