Kick-offs, der motiverer medarbejdere

​Et Kick-off er starten på en ny strategi, et nyt år eller et firmaarrangement, der afholdes i forbindelse med en ny produktlancering. Kick-offs er med til at sikre jer, at alle i virksomheden er motiverede og engagerede fra første dag. 

Få kommunikeret mål og strategi for året

Nordic Event hjælper jer med at afvikle en motiverende dag, hvor I får kommunikeret virksomhedens mål og retning for året ud til medarbejdere og partnere.

Koordinering, planlægning og eksekvering

Hos Nordic Event har vi mange års erfaring med at planlægge store Corporate Events for 100+ deltagere. Formålet med event’et kender I, men I kan trygt overlade alt andet som koordinering, planlægning samt eksekvering af arrangementet til os.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 3638 0300 eller sende en e-mail til info@nordicevent.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

BOOK ET UFORPLIGTENDE INSPIRATIONSMØDE

Om det er en konference eller et andet event i vil afholde er underordnet. Nordic Event har mere end 10 års erfaring i at planlægge og afholde events.

Vi imødekommer jeres præferencer i forhold til lokation, arkitektur, interiør, komfort og teknisk udstyr. Og rådgiver jer omkring mulighederne og hvilken løsning der er optimal i forhold til jeres event.

Book et gratis uforpligtende inspirations møde, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

Har i spørgsmål til os?

Vi står klar til at hjælpe dig, og vi svarer gerne på spørgsmål - kontakt os i dag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordic Event A/S

Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

CVR: 29613486

Telefon: (+45) 3638 0300

E-mail: info@nordicevent.dk

fb   insta   linkedin-hvid