Hvem skal fejres?

​Når en værdsat medarbejder har været ansat i virksomheden gennem mange år, eller hvis jeres firma har rund fødselsdag, lægger det op til en fejring. 

Jubilæer i alle afskygninger

Jubilæer kan foregå på mange forskellige måder og med meget forskelligt indhold i festarrangementet. Det kan være et åbent hus eller en reception, hvor I kan vise firmaets ansigt udadtil og få en god dialog og kontakt med både eksisterende og nye kunder. Samtidig kan det også være et festligt firmaarrangement, hvor medarbejderne og jubilaren bliver anerkendt og fejret.

Vi varetager hele eventplanlægningen

Nordic Event har mange års erfaring med receptioner og fejringer og står klar til at hjælpe med at sparre med jer omkring hele eventplanlægningen. Oppyntning og valg af festlokale/venue, mad, drikke, lyd og festunderholdning kan vi tage os af, så I nemt kan koncentrere jer om den store fejring og markering.

Vi hjælper jer med at skabe de bedste sammenhængende rammer for jeres jubilæum og særlige dag.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 3638 0300 eller sende en e-mail til info@nordicevent.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

BOOK ET UFORPLIGTENDE INSPIRATIONSMØDE

Om det er en konference eller et andet event i vil afholde er underordnet. Nordic Event har mere end 10 års erfaring i at planlægge og afholde events.

Vi imødekommer jeres præferencer i forhold til lokation, arkitektur, interiør, komfort og teknisk udstyr. Og rådgiver jer omkring mulighederne og hvilken løsning der er optimal i forhold til jeres event.

Book et gratis uforpligtende inspirations møde, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

Har i spørgsmål til os?

Vi står klar til at hjælpe dig, og vi svarer gerne på spørgsmål - kontakt os i dag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordic Event A/S

Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

CVR: 29613486

Telefon: (+45) 3638 0300

E-mail: info@nordicevent.dk

fb   insta   linkedin-hvid