Kompetencer

​I Nordic Event er vi vant til at tænke stort og småt, da vores kunder både er store internationale koncerner samt mellemstore og mindre virksomheder. Vi lytter altid til jeres ønsker og behov, og vi skaber oplevelser, der samler jeres gæster – lige meget om det er selskaber med 300 eller over 15.000 gæster.

​Vi er jeres go-to eventbureau, og vi fungerer både som rådgivere, sparringspartnere og eventkoordinatorer. Nordic Event sørger desuden for konceptudvikling, eventplanlægning, eksekvering, venue finding, logistik og professionelle tilmeldingsløsninger.

I samarbejde med jer afdækker vi jeres mål, så vi derefter kan give jer en unik og skræddersyet løsning.

Blandt vores kunder er Dong Energy, Danske Bank, TDC, DSB og Novo Nordisk. Vi har specialiseret os i at afvikle og planlægge;

  • Firmafester & firmaarrangement i København og hele DK
  • Teambuilding
  • Konferencer
  • Kick-off arrangementer
  • … samt andre former for møder og arrangementer.

Vores erfaringer er, at når fantasien får frit spil, så kan alt lade sig gøre. Vi tager os af alt – lige fra de første kreative idéer til at planlægge og udføre selve arrangementet. Vi samler alle de løse tråde og stopper først op, når den sidste dans er danset, og det sidste gulv er fejet.

For at skabe en vellykket event skal stemningen være i top og detaljerne på plads. Vi har øje for at finde den rette lokation og udsmykke den, så den passer til lige netop jeres arrangement eller event.

En god event kræver god underholdning – vi har fingeren på pulsen og kontakterne i orden. Vi kan både skaffe de store kendte navne eller et særligt indslag, som fuldender arrangementet.

Nordic Event arbejder sammen med de bedste folk i eventbranchen, så I altid er sikre på at møde en seriøs og professionel indstilling blandt alle vores medarbejdere. Det gælder alle medarbejdere lige fra garderobepersonalet til lydmanden.​

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 3638 0300 eller sende en e-mail til info@nordicevent.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

BOOK ET UFORPLIGTENDE INSPIRATIONSMØDE

Om det er en konference eller et andet event i vil afholde er underordnet. Nordic Event har mere end 10 års erfaring i at planlægge og afholde events.

Vi imødekommer jeres præferencer i forhold til lokation, arkitektur, interiør, komfort og teknisk udstyr. Og rådgiver jer omkring mulighederne og hvilken løsning der er optimal i forhold til jeres event.

Book et gratis uforpligtende inspirations møde, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

Har i spørgsmål til os?

Vi står klar til at hjælpe dig, og vi svarer gerne på spørgsmål - kontakt os i dag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordic Event A/S

Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

CVR: 29613486

Telefon: (+45) 3638 0300

E-mail: info@nordicevent.dk

fb   insta   linkedin-hvid