Event afholdes for både store og små selskaber

​Skal du afholde et event for dine ansatte, samarbejdspartnere eller kunder? Så lad os hos Nordic Event i Valby stå for arrangementet.

Vi har mange års erfaring med forskellige typer events, og vi er vant til at tænke både stort og småt, da vores kundekreds både dækker over små og mellemstore virksomheder samt store internationale koncerner. Vi står dermed klar til at danne rammerne for lige netop dit event, hvad enten der er tale om et selskab med 300 eller mere end 15.000 gæster.

Vi arrangerer events i hele Danmark, men en stor del af vores arrangementer afholdes i eller omkring København, for eksempel i Køge, Roskilde eller Helsingør.​

Vi kan sammensætte et event til ethvert formål

Vi fungerer som koordinator og manager på mange forskellige typer af events, herunder blandt andet:

  • Afholdelse af møder
  • Kick-off
  • Konferencer
  • Seminarer
  • Incentive ture
  • Julefrokost
  • Jubilæum
  • Sommerfest
  • Teambuilding
  • Familiedage

Når du lader vores firma stå for dit event, så kan du forvente, at vi tager os af det hele. Det gælder lige fra det indledende oplæg med kreative ideer til planlægningen og eksekveringen af selve eventet. Vi lytter altid til dine ønsker og krav til eventet, men vi kommer også gerne med vores inputs og ideer, hvis du ønsker det. Det er vores erfaring, at alt kan lade sig gøre, når først fantasien har fået frit spil.

For at skabe et perfekt og vellykket event er det vigtigt, at stemningen er i top, og at detaljerne er helt på plads. Vi er blandt andet specialister i at finde den rette lokation, som skal danne de trygge rammer omkring eventet, ligesom vi står for udsmykningen, så den lever op til dine ønsker og forventninger til det pågældende event.

Vi har kontakterne i orden

Uanset hvilken type event du skal afholde, så er god underholdning et must. Vi holder os hele tiden opdaterede med nye tendenser inden for underholdningsbranchen, og vi har kontakterne i orden. Det betyder blandt andet, at vi både kan skaffe kendte navne til at komme og optræde til dit event, eller vi kan sammensætte et særligt indslag, der passer perfekt til dit event.

Vi har et indgående samarbejde med nogle af de bedste folk i eventbranchen, hvilket betyder, at du altid vil møde en professionel og seriøs indstilling hos vores medarbejdere lige fra lydmanden til personalet i garderoben.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for afholdelse af dit event

Har du nogle spørgsmål omkring, hvad der kan lade sig gøre, eller kunne du tænke dig at høre mere om de mange forskellige muligheder, der er i forbindelse med afholdelsen af lige netop dit event? Så hører vi meget gerne fra dig.

​Du kan enten ringe til os på telefon 36 38 03 00, eller du kan skrive til vores e-mail info@nordicevent.dk, hvis du foretrækker det. Så sørger vi for at vende tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at afholde et arrangement for dig og dine gæster, som I aldrig glemmer.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 3638 0300 eller sende en e-mail til info@nordicevent.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

BOOK ET UFORPLIGTENDE INSPIRATIONSMØDE

Om det er en konference eller et andet event i vil afholde er underordnet. Nordic Event har mere end 10 års erfaring i at planlægge og afholde events.

Vi imødekommer jeres præferencer i forhold til lokation, arkitektur, interiør, komfort og teknisk udstyr. Og rådgiver jer omkring mulighederne og hvilken løsning der er optimal i forhold til jeres event.

Book et gratis uforpligtende inspirations møde, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

Har i spørgsmål til os?

Vi står klar til at hjælpe dig, og vi svarer gerne på spørgsmål - kontakt os i dag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordic Event A/S

Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

CVR: 29613486

Telefon: (+45) 3638 0300

E-mail: info@nordicevent.dk

fb   insta   linkedin-hvid