Firmaevent der er skræddersyet efter dine ønsker

Skal du afholde et firmaevent for dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, og leder du efter et erfarent eventbureau, som kan planlægge og stå for eksekveringen af arrangementet? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Nordic Event i Valby har vi stor erfaring med at afholde mange forskellige former for firmaarrangementer, og vi kan løse opgaven, uanset hvor mange gæster der kommer til arrangementet.

Vi har de rette kontakter, og det betyder blandt andet, at vi kan skaffe lokationer i hele landet, som kan danne de perfekte rammer omkring dit firmaarrangement. Mange af vores firmaevents afholdes forskellige steder i København, Roskilde, Køge eller Helsingør, og flere andre steder på Sjælland, men hos os er der ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Går du med tanker om et helt særligt firmaevent, hører vi derfor meget gerne fra dig.

Vi er med dig lige fra planlægning til evaluering efter arrangementet

Det kan for mange være en stor mundfuld selv at skulle planlægge og arrangere et firmaevent, hvor der både skal findes lokationer og pyntes op, ligesom der også skal findes underholdning og serveres mad, for ikke at nævne vigtigheden af et dansegulv med masser af god musik og fede lyseffekter, der sætter prikken over i’et. Vi har kompetencerne og kontakterne til at kunne sørge for alt dette og meget mere til.

Vi kan varetage hele processen omkring dit firmaarrangement. Vi starter altid med den indledende afdækning af dine ønsker og behov, hvorefter vi udarbejder et oplæg og præsenterer vores forslag til arrangementet. Når du har godkendt det, eller du har tilføjet rettelser eller ændringer i vores forslag, sørger vi for at planlægge hele arrangementet, så det lever op til det, vi har aftalt, og vi er også med dig på selve dagen, hvor vi varetager eksekveringen og sørger for, at det hele kører, som det skal.

Efter festen slutter vi af med en afsluttende evaluering, så vi kan sikre os, at eventet har levet op til dine ønsker og forventninger. Det vigtigste for os er nemlig, at du og dine gæster er tilfredse med arrangementet.

Afhold et fantastisk og uforglemmeligt firmaarrangement

Vi ønsker at varetage planlægningen og eksekveringen af et firmaevent, som du og dine gæster aldrig vil glemme. Vi mener, at en firmafest skal være en mindeværdig oplevelse, uanset om der er tale om en familiedag, en sommerfest eller en julefrokost for hele virksomheden.

Vi har en række dygtige eventkoordinatorer, som sammen med vores faste samarbejdspartnere og leverandører sørger for at planlægge og eksekvere lige netop det firmaevent, som du ønsker at give dine ansatte. Vi sørger for, at du får mest værdi for dine penge, og at dine ansatte får den bedste oplevelse.

Kontakt os for en dialog omkring dit kommende firmaevent

Kunne du tænke dig at komme i dialog med os omkring et kommende firmaevent i din virksomhed, så skal du endelig tage kontakt til os. Vi står også klar til at besvare alle dine spørgsmål, og når vi har alle rammerne på plads, udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig på det firmaarrangement, du drømmer om at afholde.

Du skal bare ringe til os på telefon 36 38 03 00, men alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail info@nordicevent.dk, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 3638 0300 eller sende en e-mail til info@nordicevent.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

BOOK ET UFORPLIGTENDE INSPIRATIONSMØDE

Om det er en konference eller et andet event i vil afholde er underordnet. Nordic Event har mere end 10 års erfaring i at planlægge og afholde events.

Vi imødekommer jeres præferencer i forhold til lokation, arkitektur, interiør, komfort og teknisk udstyr. Og rådgiver jer omkring mulighederne og hvilken løsning der er optimal i forhold til jeres event.

Book et gratis uforpligtende inspirations møde, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

Har i spørgsmål til os?

Vi står klar til at hjælpe dig, og vi svarer gerne på spørgsmål - kontakt os i dag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordic Event A/S

Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

CVR: 29613486

Telefon: (+45) 3638 0300

E-mail: info@nordicevent.dk

fb   insta   linkedin-hvid