Incentive ture, der motiverer medarbejdere og kunder

Det bedste man kan gøre for at vise sin påskønnelse af særlige medarbejderes eller kunders indsatser er at invitere dem på en motivations- og oplevelsesrejse. Incentive ture er et tydeligt tegn på, at I værdsætter jeres relation, samarbejde og partnerskab.​

Med Nordic Event får I en erfaren rejsepartner

Incentive-ture går ofte til et lækkert rejsemål i udlandet, hvor Nordic Event kan fungere som jeres rejsepartnere. Vi hjælper jer med at planlægge hele firmarejsen ned til mindste detalje.

Indholdet af turen samt hvad I skal opleve, er vi også behjælpelige med at afklare. Vi kan arrangere alt fra faglige firmaarrangementer, restaurantbesøg og kulturelle- eller sportsoplevelser. Dette er alt efter hvilken en virksomhedskultur I har, hvilke gæster I har med, og hvad målet med firmarejsen og indholdet er.

Få en skræddersyet løsning efter jeres behov

Jeres eneste opgave er at fortælle os om jeres ønsker og behov. Så præsenterer vi jer for en skræddersyet løsning, der passer præcis til jeres behov.

I det videre forløb er I ikke alene, da vi står for at håndtere alle ændringer. Vi sørger med andre ord for, at alt forløber uden fejl og med den største fokus på jeres gæsters oplevelse. 

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 3638 0300 eller sende en e-mail til info@nordicevent.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

BOOK ET UFORPLIGTENDE INSPIRATIONSMØDE

Om det er en konference eller et andet event i vil afholde er underordnet. Nordic Event har mere end 10 års erfaring i at planlægge og afholde events.

Vi imødekommer jeres præferencer i forhold til lokation, arkitektur, interiør, komfort og teknisk udstyr. Og rådgiver jer omkring mulighederne og hvilken løsning der er optimal i forhold til jeres event.

Book et gratis uforpligtende inspirations møde, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

Har i spørgsmål til os?

Vi står klar til at hjælpe dig, og vi svarer gerne på spørgsmål - kontakt os i dag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordic Event A/S

Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

CVR: 29613486

Telefon: (+45) 3638 0300

E-mail: info@nordicevent.dk

fb   insta   linkedin-hvid