Konferencer 100% efter jeres ønsker

Det er underordnet, hvorvidt det er en konference eller en anden event, I vil afholde - og hvor i verden arrangementet skal eksekveres. Nordic Event tager roret og står i spidsen for hele projektledelsen og logistikken, så vi sikrer jer, at event’et kommer til at forløbe præcis, som I ønsker.​

Vi varetager hele projektledelsen og alt det praktiske

Vores projektledere sørger altid for at afdække jeres behov i samarbejde med jer. Det er vores fornemmeste opgave at afklare, hvad eventen skal indeholde, potentielle deltagere, jeres tidligere erfaringer samt hvilket udtryk, I ønsker.

Vi sørger for at skabe rammerne, den praktiske eventplanlægning samt afviklingen, så I kun skal koncentrere jer om indholdet. 

Professionel afvikling ned til mindste detalje

Jeres præferencer i forhold til arkitektur, interiør, komfort og teknisk udstyr imødekommer vi, så I kan fokusere på succeskriterierne for dagen.

Det vigtigt for os, at jeres gæster oplever, at eventen forløber upåklageligt, og at alt klapper - samt at der er styr på alle detaljer. På den måde smitter den professionelle afvikling af på jeres gæsters oplevelse, hvilket efterlader jer i det bedste lys.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 3638 0300 eller sende en e-mail til info@nordicevent.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

BOOK ET UFORPLIGTENDE INSPIRATIONSMØDE

Om det er en konference eller et andet event i vil afholde er underordnet. Nordic Event har mere end 10 års erfaring i at planlægge og afholde events.

Vi imødekommer jeres præferencer i forhold til lokation, arkitektur, interiør, komfort og teknisk udstyr. Og rådgiver jer omkring mulighederne og hvilken løsning der er optimal i forhold til jeres event.

Book et gratis uforpligtende inspirations møde, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

Har i spørgsmål til os?

Vi står klar til at hjælpe dig, og vi svarer gerne på spørgsmål - kontakt os i dag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordic Event A/S

Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

CVR: 29613486

Telefon: (+45) 3638 0300

E-mail: info@nordicevent.dk

fb   insta   linkedin-hvid