Møder fra A til Z

​Store bestyrelsesmøder, årsmøder eller generalforsamlinger med flere hundrede deltagere, kræver meget tilrettelæggelse. Dette slipper I for, når I samarbejder med Nordic Event. Vi fungerer nemlig som jeres rådgivere, konsulenter og projektledere, og det er vores opgave, at få alle ender til at mødes.

I behøver ikke at afholde møderne i traditionelle mødelokaler, for Nordic Event kan finde de ideelle lokationer til jeres behov. 

Teknik og udstyr

Hvis ikke der allerede er det, så sørger vi for, at de nødvendige tekniske installationer findes på lokationen såsom projektor, lærred, Wi-Fi, kamera, lydsystem eller TV.

Vi sikrer os derudover, at der er scene, stolerækker, middagsområde, køkken, garderobe, personale og alt, som jeres møde ellers kræver til rådighed.

BRANDING, IDENTITET OG STRATEGI

Nordic Event hjælper desuden med branding til mødet, så jeres logo, identitet eller mødeemne bliver et gennemgående tema for hele dagen.

Vi rådgiver eksempelvis om, hvor I strategisk skal placere elementerne, samt hvordan I sørger for, at deltagerne bliver præsenteret for temaet ved hjælp af det, der bliver fortalt, vist og serveret til mødet. 

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 3638 0300 eller sende en e-mail til info@nordicevent.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

BOOK ET UFORPLIGTENDE INSPIRATIONSMØDE

Om det er en konference eller et andet event i vil afholde er underordnet. Nordic Event har mere end 10 års erfaring i at planlægge og afholde events.

Vi imødekommer jeres præferencer i forhold til lokation, arkitektur, interiør, komfort og teknisk udstyr. Og rådgiver jer omkring mulighederne og hvilken løsning der er optimal i forhold til jeres event.

Book et gratis uforpligtende inspirations møde, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

Har i spørgsmål til os?

Vi står klar til at hjælpe dig, og vi svarer gerne på spørgsmål - kontakt os i dag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordic Event A/S

Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

CVR: 29613486

Telefon: (+45) 3638 0300

E-mail: info@nordicevent.dk

fb   insta   linkedin-hvid