Julefrokoster, der giver glade gæster

Lækker julemad og højt humør er ofte hovedingredienserne i en firmajulefrokost, og med et dygtigt kokketeam og køkkenhold i baghånden, får Nordic Event altid skabt en meget velsmagende menu, som giver glade gæster.​

Vi skræddersyer den perfekte firmajulefrokost

Vi sørger også for at tage os af alt det praktiske, så I og jeres kollegaer kan nyde firmafesten. Om det skal være en traditionel firmajulefrokost med det klassiske kolde og varme julebord - eller om maden skal have et anderledes twist og tema, så kan alt lade sig gøre. Det vigtigste er, at vi sammen kortlægger jeres behov og ønsker, og ud fra dem skræddersyer den perfekte julefrokost eller julefest til jeres gæster.

Lad musik, mad og underholdning gå op i en højere enhed

Vores eventplanlæggere og netværk af leverandører er de bedste i branchen, og sammen får vi både musik, mad og underholdning til at gå op i en højere enhed. Vi planlægger, koordinerer og eksekverer alt omkring firmajulefrokosten, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Det er vores ansvar at sikre os, at I får en uforglemmelig aften og fest med alt, der hører sig til. Således skal I kun tænke på at lære hinanden bedre at kende, danne gode minder og at have det sjovt!

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 3638 0300 eller sende en e-mail til info@nordicevent.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

BOOK ET UFORPLIGTENDE INSPIRATIONSMØDE

Om det er en konference eller et andet event i vil afholde er underordnet. Nordic Event har mere end 10 års erfaring i at planlægge og afholde events.

Vi imødekommer jeres præferencer i forhold til lokation, arkitektur, interiør, komfort og teknisk udstyr. Og rådgiver jer omkring mulighederne og hvilken løsning der er optimal i forhold til jeres event.

Book et gratis uforpligtende inspirations møde, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

Har i spørgsmål til os?

Vi står klar til at hjælpe dig, og vi svarer gerne på spørgsmål - kontakt os i dag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordic Event A/S

Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

CVR: 29613486

Telefon: (+45) 3638 0300

E-mail: info@nordicevent.dk

fb   insta   linkedin-hvid