Teambuilding, der skræddersyes til jeres arrangement

Teambuilding er et element, vi kan trække ind over enhver form for arrangement og oplevelse alt efter jeres behov. Hvis der eksempelvis er brug for, at jeres medarbejdere og kollegaer skal tøjres sammen og samarbejdet skal optimeres, så er det ideelt at krydre et arrangement med teambuilding.​

Styrk samarbejdet med teambuilding

Sammenholdet i en gruppe på en arbejdsplads bliver næret af teambuilding-aktiviteter, der skaber fokus og styrker virksomhedens fælles mål og ambitioner. I sidste ende betyder det mere arbejdsglæde, færre sygedage og bedre resultater på bundlinjen.

Nordic Event har et bredt netværk af kompetente og erfarne folk, hvis ekspertise er teambuilding. Vi samarbejder med After Work Arrangement og sammen sørger vi for, at I kommer i mål og får inddraget budskaberne på den helt rigtige måde. 

Teambuilding er et anderledes og sjovt element til enhver type arrangement

Aktiviteter og teambuilding kan altid inddrages som elementer ved et arrangement. I forbindelse med møder, konferencer, undervisning eller kurser kan aktiviteter ud over det faglige indhold give en sjov og anderledes dag. Budskaberne og jeres faglige arbejdsområde kan stadig forblive det centrale omdrejningspunkt i teambuilding-aktiviteterne.

Nordic Event kommer gerne med et oplæg til, hvad indholdet af team-aktiviteterne kan være og hvilke der er ideelle ift. jeres behov.

Se mere om After Work Arrangement her: www.a-w-a.dk

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 3638 0300 eller sende en e-mail til info@nordicevent.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

BOOK ET UFORPLIGTENDE INSPIRATIONSMØDE

Om det er en konference eller et andet event i vil afholde er underordnet. Nordic Event har mere end 10 års erfaring i at planlægge og afholde events.

Vi imødekommer jeres præferencer i forhold til lokation, arkitektur, interiør, komfort og teknisk udstyr. Og rådgiver jer omkring mulighederne og hvilken løsning der er optimal i forhold til jeres event.

Book et gratis uforpligtende inspirations møde, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

Har i spørgsmål til os?

Vi står klar til at hjælpe dig, og vi svarer gerne på spørgsmål - kontakt os i dag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordic Event A/S

Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

CVR: 29613486

Telefon: (+45) 3638 0300

E-mail: info@nordicevent.dk

fb   insta   linkedin-hvid