Familiedage styrker relationerne i enhver virksomhed

​Det kan give meget værdi for en virksomhed at byde familier indenfor, så der ikke kun afholdes fester og events for medarbejderne. I giver familierne mulighed for at møde kollegaernes familier, der kan knyttes bånd på tværs. Familiedage giver også mulighed for, at medarbejdernes familier får indblik i hvilken virksomhed, deres partner/forælder arbejder i. Virksomheder ”stjæler” trods alt en tredjedel af alle ansattes vågne tid, når de arbejder, og derfor er det kun positivt, at kunne præsentere sin familie for sin arbejdsplads – og omvendt.

Et stærkt alternativ til traditionelle festarrangementer

En familiedag er et godt alternativ til de traditionelle festarrangementer og vores erfaring er at dagen vil blive husket og talt om længe efter.

Hos Nordic Event har vi mange års erfaring med at planlægge og afvikle familiedage. Vi har afholdt familiedage i alle størrelser over flere dage og på mange forskellige lokationer.

Vi imødekommer jeres ønsker og behov

Med Nordic Event som samarbejdspartnere, bliver der lyttet til jeres ønsker og behov. Sammen skaber vi oplevelser for jeres medarbejdere og deres familier.

Se eksempler på cases her.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 3638 0300 eller sende en e-mail til info@nordicevent.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

BOOK ET UFORPLIGTENDE INSPIRATIONSMØDE

Om det er en konference eller et andet event i vil afholde er underordnet. Nordic Event har mere end 10 års erfaring i at planlægge og afholde events.

Vi imødekommer jeres præferencer i forhold til lokation, arkitektur, interiør, komfort og teknisk udstyr. Og rådgiver jer omkring mulighederne og hvilken løsning der er optimal i forhold til jeres event.

Book et gratis uforpligtende inspirations møde, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

Har i spørgsmål til os?

Vi står klar til at hjælpe dig, og vi svarer gerne på spørgsmål - kontakt os i dag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordic Event A/S

Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

CVR: 29613486

Telefon: (+45) 3638 0300

E-mail: info@nordicevent.dk

fb   insta   linkedin-hvid