Om os​

Nordic Event er et eventbureau, der varetager alt fra udvikling af strategi og den kreative proces til produktion, logistik, afvikling og evaluering. Vi kan levere færdigsyede totalløsninger, hvor vi varetager hele processen, eller vi kan være jeres kreative samarbejdspartner i dele af opgaveløsningen. Vores kunder tæller alt fra mindre private sammenslutninger til store internationale koncerner.​

Fra det kreative til det praktiske

Hos Nordic Event ved vi, at enestående oplevelser handler om at fænge og bevæge deltageren. Her er kreativitet og fantasifuld tænkning en af hovedingredienserne. Vi ved også, at idé -og konceptudvikling ikke skaber succesen alene. Det strategiske og logistiske arbejde med formulering af målsætning, effektfuld og strategisk planlægning samt organisering er et nødvendigt forarbejde. 

Derfor er præcision og koordinering i højsædet, når Nordic Event realiserer ideer og planlægning til afviklingen af en event.

Alle Nordic Events arrangementer vurderes løbende under idéudvikling, planlægning, afvikling og afsluttes med en grundig helhedsevaluering.

Nordic Events styrker og værdier

Præcision, troværdighed, organisation & logistik samt erfaring & ekspertise er nøgleordene i filosofien bag vores arbejdsgang. Vi sætter en ære i at levere idérige, originale, stilsikre oplevelser uanset størrelse, budget og antal.

Vi respekterer og overholder stramme deadlines, vi tør at afprøve nye og skæve vinkler, og vi er gode til at have mange bolde i luften - og til at gribe dem igen i den rigtige rækkefølge.

Vi lægger vægt på den gode dialog, spiller med åbne kort og taler med vores kunder i øjenhøjde.

Præcision

Vi ved, hvor vigtigt det er, at alt er præcist. Vi har mere end 10 års erfaring med alle former for arrangementer og virksomheders sociale aktiviteter.

Troværdighed

Du kan regne med os.
Vi går ind for en åben dialog og tager vores arbejde meget seriøst.​

Organisation og logistik

Der vil være stramme deadlines, men det er vi vant til. Vi er her for at gøre dit job med at planlægge en vellykket event let. Vores job er at koordinere, styre og eksekvere - og vi sørger for, at det rigtige hold er bag dig.

Erfaring og ekspertise

Vores store erfaring er jeres garanti for den højeste kvalitet, og vi hjælper jer med at definere jeres mål. Vores succes er at nå jeres mål.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 3638 0300 eller sende en e-mail til info@nordicevent.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

BOOK ET UFORPLIGTENDE INSPIRATIONSMØDE

Om det er en konference eller et andet event i vil afholde er underordnet. Nordic Event har mere end 10 års erfaring i at planlægge og afholde events.

Vi imødekommer jeres præferencer i forhold til lokation, arkitektur, interiør, komfort og teknisk udstyr. Og rådgiver jer omkring mulighederne og hvilken løsning der er optimal i forhold til jeres event.

Book et gratis uforpligtende inspirations møde, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

Har i spørgsmål til os?

Vi står klar til at hjælpe dig, og vi svarer gerne på spørgsmål - kontakt os i dag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordic Event A/S

Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

CVR: 29613486

Telefon: (+45) 3638 0300

E-mail: info@nordicevent.dk

fb   insta   linkedin-hvid