Firma-sommerfest der samler kollegaer, kunder og samarbejdspartnere

​Den danske sommer byder på mange dejlige stunder med godt vejr og lange, lyse nætter. En firma-sommerfest er en ideel mulighed for at samle kollegaer, kunder og samarbejdspartnere i god stemning til dejlig mad, fest og hygge.

Kunne du tænke dig at afholde en sommerfest for dine ansatte, kunder eller samarbejdspartnere, hjælper vi hos Nordic Event i Valby dig gerne med planlægningen og eksekveringen af festen, så den rummer alt det, du har forestillet dig. Vi planlægger og afholder sommerfester for virksomheder i hele København og omegn, herunder blandt andet i Roskilde, Køge og Helsingør, men vi afholder også sommerarrangementer i resten af landet.

Vi finder det perfekte venue efter dine ønsker

Vi hjælper dig med at finde det perfekte venue – udendørs såvel som indendørs – som skal danne rammerne for din firma-sommerfest.

Skal den for eksempel foregå i store partytelte på en græsplæne med bål, grill og livemusik, eller skal den afholdes i et smukt festlokale? Måske foretrækker du at afholde sommerfesten på et hotel med DJ, tre-retters menu og et dansegulv med plads til alle? Svaret afhænger helt af dit budget, dine og gæsternes ønsker og målsætningen, men uanset hvad du ender med at vælge, står vi klar til at finde den perfekte lokation.

Få en skræddersyet firma-sommerfest

Vores eneste mål og fokus er, at vi skal arrangere en fantastisk og mindeværdig firma-sommerfest for dig og dine gæster. Når vi taler sammen omkring din vision, får vi hurtigt afdækket, hvilken type begivenhed der vil passe bedst til virksomhedskulturen, gæsternes personligheder og de samlede mål. Herefter sørger vi for at skræddersy en firma-sommerfest, som lever op til lige netop dette.

Overlad derfor trygt festplanlægningen i vores hænder, så du selv kan deltage i en vellykket sommerfest for dine ansatte, samarbejdspartnere og kunder uden at skulle bekymre dig om detaljer og praktik.

Kontakt os og hør mere om mulighederne eller indhent et tilbud

Som nævnt er der rigtig mange forskellige muligheder, når der skal afholdes en firma-sommerfest. Derfor er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om, hvad der kan lade sig gøre, og hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Har du et specifikt arrangement, som du gerne vil afholde for dine ansatte, samarbejdspartnere eller kunder, sammensætter vi et uforpligtende tilbud til dig, så du ved, hvor meget du kan forvente, at din firma-sommerfest kommer til at koste.

Du kan med fordel ringe til os allerede i dag på telefon 36 38 03 00, men du har også altid mulighed for at skrive til vores e-mail info@nordicevent.dk, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os med et svar på din henvendelse inden for ganske kort tid.​

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 3638 0300 eller sende en e-mail til info@nordicevent.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

BOOK ET UFORPLIGTENDE INSPIRATIONSMØDE

Om det er en konference eller et andet event i vil afholde er underordnet. Nordic Event har mere end 10 års erfaring i at planlægge og afholde events.

Vi imødekommer jeres præferencer i forhold til lokation, arkitektur, interiør, komfort og teknisk udstyr. Og rådgiver jer omkring mulighederne og hvilken løsning der er optimal i forhold til jeres event.

Book et gratis uforpligtende inspirations møde, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

Har i spørgsmål til os?

Vi står klar til at hjælpe dig, og vi svarer gerne på spørgsmål - kontakt os i dag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordic Event A/S

Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

CVR: 29613486

Telefon: (+45) 3638 0300

E-mail: info@nordicevent.dk

fb   insta   linkedin-hvid