Firmaarrangement København

Lad Nordic Event hjælpe dig med dit firmaarrangement i København

Få ting knytter bånd mellem medarbejdere så godt som et underholdende og velplanlagt firmaarrangement. I en storby som København er der næsten uendeligt mange muligheder og seværdigheder – det Kongelige Teater, Tivoli, en lang række charmerende venues og et utal af andre aktiviteter både i indre by og i udkanten.

Der er så mange muligheder, at det endda kan virke svært at vælge, hvilket arrangement man gerne vil afholde, og hvor det skal afholdes. For ikke at tale om, at arrangementet også skal planlægges og udføres af nogen – og det er ikke altid, at man selv har tid.

Men når i kontakter os, behøver i ikke tænke over det. I Nordic Event har vi nemlig kompetencerne og kontakterne til at stå for både planlægning, afholdelse og evaluering af jeres firmaarrangement i København. Vi giver jer et unikt og skræddersyet firmaarrangement, som opfylder præcis de ønsker, i måtte have, uanset om det drejer sig om et stort eller småt arrangement. Og med erfaring fra kunder som Novo Nordisk, TDC og Danske Bank kan vi med sikkerhed sige, at kvaliteten af vores arbejde taler for sig selv.

Firma event i København med udgangspunkt i jeres behov

Selvom vi i Nordic Event står for hele processen, så foretager vi altid vores arbejde i samarbejde med kunden. Når i vælger at afholde et firmaarrangement og tager kontakt til os, vil vi i samarbejde afstemme, hvad jeres ønsker og behov er, hvorefter vi vil komme med rådgivning og forslag.

Hvis i for eksempel ønsker et firmaarrangement, der har fokus på teambuilding, så vil vi komme med forslag til aktiviteter og mulige venues, som kunne være relevante for jer. Eller hvis i blot har behov for hjælp til at afholde et socialt arrangement, så hjælper vi gerne med planlægning og eksekvering af firmafester – uanset om det skal være en temafest, en julefrokost, en sommerfest, en påskefrokost eller noget helt femte.

Nordic Event er med jer hele vejen, og vi hjælper også med alt det praktiske som reservation og booking af faciliteter, venues, bands, og hvad der ellers er behov for.

 

Professionelle samarbejdspartnere til jeres firmaarrangement i København

Vores mange års erfaring i eventbranchen har skaffet os et stort netværk af kontakter og samarbejdspartnere landet over – og København er ingen undtagelse. Hvis i ikke har folk i virksomheden, der kan varetage de forskellige opgaver i forhold til både planlægning og udførelse af et firmaarrangement, så stiller vi vores brede netværk til rådighed.

Som en del af Nordic Solutions har Nordic Event også en række tætte samarbejdspartnere i koncernen, som vi kan trække på. Hvis der skal afholdes et stort firmaarrangement for hele virksomheden, så har vi vores eget venue beliggende i Valby i København - Marketenderiet - som kan akkommodere alt fra små selskaber og helt op til 700 gæster i hyggelige omgivelser. Er der brug for forplejning til arrangementet, kan vores søsterselskab, Nordic Catering, varetage opgaven og levere en lækker buffet af den højeste kvalitet til alle spisende gæster.

Vi samarbejder med de bedste folk i eventbranchen, og kender de bedste faciliteter i København, så i altid kan være sikre på at blive mødt af seriøse og professionelle medarbejdere igennem hele processen.

Kontakt os