Incentive tur

Incentive ture, der motiverer medarbejdere og kunder

Det bedste man kan gøre for at vise sin påskønnelse af særlige medarbejderes eller kunders indsatser er at invitere dem på en motivations- og oplevelsesrejse. Incentive ture er et tydeligt tegn på, at I værdsætter jeres relation, samarbejde og partnerskab.

Med Nordic Event får I en erfaren rejsepartner

Incentive-ture går ofte til et lækkert rejsemål i udlandet, hvor Nordic Event kan fungere som jeres rejsepartnere. Vi hjælper jer med at planlægge hele firmarejsen ned til mindste detalje. 

Indholdet af turen samt hvad I skal opleve, er vi også behjælpelige med at afklare. Vi kan arrangere alt fra faglige firmaarrangementer, restaurantbesøg og kulturelle- eller sportsoplevelser. Dette er alt efter hvilken en virksomhedskultur I har, hvilke gæster I har med, og hvad målet med firmarejsen og indholdet er. 

Få en skræddersyet løsning efter jeres behov

Jeres eneste opgave er at fortælle os om jeres ønsker og behov. Så præsenterer vi jer for en skræddersyet løsning, der passer præcis til jeres behov. 

I det videre forløb er I ikke alene, da vi står for at håndtere alle ændringer. Vi sørger med andre ord for, at alt forløber uden fejl og med den største fokus på jeres gæsters oplevelse. 

Kontakt os