Kompetencer

I Nordic Event er vi vant til at tænke stort og småt, da vores kunder både er store internationale koncerner samt mellemstore og mindre virksomheder. Vi lytter altid til jeres ønsker og behov, og vi skaber oplevelser, der samler jeres gæster – lige meget om det er selskaber med 300 eller over 15.000 gæster.

Vi er jeres go-to eventbureau, og vi fungerer både som rådgivere, sparringspartnere og eventkoordinatorer. Nordic Event sørger desuden for konceptudvikling, eventplanlægning, eksekvering, venue finding, logistik og professionelle tilmeldingsløsninger. 

I samarbejde med jer afdækker vi jeres mål, så vi derefter kan give jer en unik og skræddersyet løsning.

Blandt vores kunder er Dong Energy, Danske Bank, TDC, DSB og Novo Nordisk. Vi har specialiseret os i at afvikle og planlægge;

•    firmafester & firmaarrangement i København og hele DK
•    teambuilding
•    konferencer
•    kick-off arrangementer
•    …samt andre former for møder og arrangementer.

Vores erfaringer er, at når fantasien får frit spil, så kan alt lade sig gøre. Vi tager os af alt – lige fra de første kreative idéer til at planlægge og udføre selve arrangementet. Vi samler alle de løse tråde og stopper først op, når den sidste dans er danset, og det sidste gulv er fejet.

For at skabe en vellykket event skal stemningen være i top og detaljerne på plads. Vi har øje for at finde den rette lokation og udsmykke den, så den passer til lige netop jeres arrangement eller event. 

En god event kræver god underholdning – vi har fingeren på pulsen og kontakterne i orden. Vi kan både skaffe de store kendte navne eller et særligt indslag, som fuldender arrangementet. 

Nordic Event arbejder sammen med de bedste folk i eventbranchen, så I altid er sikre på at møde en seriøs og professionel indstilling blandt alle vores medarbejdere. Det gælder alle medarbejdere lige fra garderobepersonalet til lydmanden. 

Nordic Event

– hvis I vil give jeres gæster en oplevelse, de aldrig glemmer.

Kontakt os