Julefrokost

Julefrokoster, der giver glade gæster

Lækker julemad og højt humør er ofte hovedingredienserne i en firmajulefrokost, og med et dygtigt kokketeam og køkkenhold i baghånden, får Nordic Event altid skabt en meget velsmagende menu, som giver glade gæster.

Vi skræddersyer den perfekte firmajulefrokost

Vi sørger også for at tage os af alt det praktiske, så I og jeres kollegaer kan nyde firmafesten. Om det skal være en traditionel firmajulefrokost med det klassiske kolde og varme julebord - eller om maden skal have et anderledes twist og tema, så kan alt lade sig gøre. Det vigtigste er, at vi sammen kortlægger jeres behov og ønsker, og ud fra dem skræddersyer den perfekte julefrokost eller julefest til jeres gæster.

Lad musik, mad og underholdning gå op i en højere enhed 

Vores eventplanlæggere og netværk af leverandører er de bedste i branchen, og sammen får vi både musik, mad og underholdning til at gå op i en højere enhed. Vi planlægger, koordinerer og eksekverer alt omkring firmajulefrokosten, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Det er vores ansvar at sikre os, at I får en uforglemmelig aften og fest med alt, der hører sig til. Således skal I kun tænke på at lære hinanden bedre at kende, danne gode minder og at have det sjovt!

Kontakt os