Familiedag

Familiedage styrker relationerne i enhver virksomhed

Det kan give meget værdi for en virksomhed at byde familier indenfor, så der ikke kun afholdes fester og events for medarbejderne. I giver familierne mulighed for at møde kollegaernes familier, der kan knyttes bånd på tværs. Familiedage giver også mulighed for, at medarbejdernes familier får indblik i hvilken virksomhed, deres partner/forælder arbejder i. Virksomheder ”stjæler” trods alt en tredjedel af alle ansattes vågne tid, når de arbejder, og derfor er det kun positivt, at kunne præsentere sin familie for sin arbejdsplads – og omvendt.

Et stærkt alternativ til traditionelle festarrangementer

En familiedag er et godt alternativ til de traditionelle festarrangementer og vores erfaring er at dagen vil blive husket og talt om længe efter. 

Hos Nordic Event har vi mange års erfaring med at planlægge og afvikle familiedage. Vi har afholdt familiedage i alle størrelser over flere dage og på mange forskellige lokationer. 

Vi imødekommer jeres ønsker og behov 

Med Nordic Event som samarbejdspartnere, bliver der lyttet til jeres ønsker og behov. Sammen skaber vi oplevelser for jeres medarbejdere og deres familier.

Se eksempler på cases her.

Kontakt os