Møde

Møder fra A til Z

Store bestyrelsesmøder, årsmøder eller generalforsamlinger med flere hundrede deltagere, kræver meget tilrettelæggelse. Dette slipper I for, når I samarbejder med Nordic Event. Vi fungerer nemlig som jeres rådgivere, konsulenter og projektledere, og det er vores opgave, at få alle ender til at mødes.

I behøver ikke at afholde møderne i traditionelle mødelokaler, for Nordic Event kan finde de ideelle lokationer til jeres behov. 

Teknik og udstyr

Hvis ikke der allerede er det, så sørger vi for, at de nødvendige tekniske installationer findes på lokationen såsom projektor, lærred, Wi-Fi, kamera, lydsystem eller TV. 

Vi sikrer os derudover, at der er scene, stolerækker, middagsområde, køkken, garderobe, personale og alt, som jeres møde ellers kræver til rådighed.

Branding, identitet og strategi

Nordic Event hjælper desuden med branding til mødet, så jeres logo, identitet eller mødeemne bliver et gennemgående tema for hele dagen. 

Vi rådgiver eksempelvis om, hvor I strategisk skal placere elementerne, samt hvordan I sørger for, at deltagerne bliver præsenteret for temaet ved hjælp af det, der bliver fortalt, vist og serveret til mødet. 

Kontakt os