Cases

Case 1

Virksomhed i detailbranchen
  Venue: Bella Center og Operaen, København
  Type: Konference og jubilæum
  Antal deltagere: 750 gæster

Virksomheden skulle fejre deres 20 års jubilæum. Det var oplagt at gøre i samme moment, som de afholdt deres årsmøde for deres ledende medarbejdere. Derudover kunne deltagerne invitere deres respektive partner med. Begivenheden forløb over to dage, hvor vi både arbejdede i Bella Center og i Operaen. En stor succes med 750 glade gæster. Nordic Event stod for hele begivenheden fra A til Z: både koncept, eksekvering, koordinering, forplejning, afvikling mm. – selvfølgelig i tæt samspil med kunden.

Case 2

Forsikringsselskab
  Venue: Tivoli Hotel
  Type: Konference
  Antal deltagere: 400 gæster

Stor konference for niveau 1- og 2-ledere fra en række af Danmarks største virksomheder. Nordic Event hjalp med hele projektledelsen af konferencen og sikrede, at vi kom i mål med alt det praktiske omkring konferencen. Ydermere skulle vi håndtere bookingen og koordineringen af en række tungere internationale speakere til konferencedelen.

Case 3

Pharma virksomhed
  Venue: Valbyparken, København
  Type: Sommerfest
  Antal deltagere: 1.200 gæster

En fast tradition for denne kunde er årligt at samler alle deres medarbejdere til et stort sommerarrangement. Arrangementet starter om eftermiddagen med en række aktivitetstilbud. Da medarbejderne er en blandet skare, er det vigtigt, at vi rammer bredt med mange forskellige tilbud. Begivenheden foregår indendørs såvel som udendørs, så der ligger et stort koordineringsarbejde og planlægning bag dagen. Der er fuld forplejning igennem hele dagen, og arrangementet afsluttes med at forkæle medarbejderne med en lækker middag, fest samt god underholdning fra nogle af Danmarks dygtigste kunstnere.

Case 4

Finansvirksomhed
  Venue: Bella Center, København
  Type: Koncernfest
  Antal deltagere: 9000 gæster

Sommerfest for koncernens medarbejdere. Nordic Event stod for koordineringen af hele festen, logistikken, al forplejning samt styring af tilmeldingerne fra gæsterne via specialdesignet online tilmeldingssystem fra Siteworks. Det var et stort arrangement med rigtig mange deltagere og gæster og derfor naturligt mange ender der skulle mødes.
 

 

Case 5

Forsyningsvirksomhed
  Venue: Ledreborg Slot, Lejre
  Type: Familiedag
  Antal deltagere: 12.000 gæster

Alle koncernens medarbejdere og deres familier blev inviteret til en dag fyldt med oplevelser og underholdning. Nordic Events opgave var udvikling af koncept samt planlægning og den praktiske afvikling. Stort koordineringsarbejde hvor der skal være styr på selv de mindste detaljer for de 12.000 gæster der skal have en fantastisk oplevelse. Deltagerne skulle have forplejning igennem hele arrangementet. Det kræver stor kontrol af logistik og af afviklingsteams på alle niveauer og føles godt når det lykkes.

Case 6

Bilproducent
  Venue: Marketenderiet, Valby, København
  Type: Billancering og medarbejderseminar, VIP-aften
  Antal deltagere: Dag nr. 1: 400 gæster. Dag nr. 2: 300 gæster.

En ny topmodel fra bilmærket skulle lanceres og præsenteres for potentielle kunder til en VIP-aften. Herudover skulle medarbejderne samles til uddannelse og efterfølgende middag og fest. Arrangementet fandt sted over 2 dage og indebar hele den praktisk planlægning – herunder branding, forplejning, logistik og eksekvering. Der blev stillet store krav til omstillingsparatheden i arrangementerne der både indeholdt VIP aften, uddannelse for 300 medarbejdere (opdelt i mindre grupper) samt stor fest, lækker mad og god underholdning.

Kontakt os